LIVET BLIR BÄTTRE...

Ställer mig frågan efter att ha sett programmet och frågar mig själv. "Blir det verkligen det"? Jag undrar ifall jag någonsin ärligt kan säga att det blir bättre. Jag skulle vilja ändra meningen och säga "Den blir/blev annorlunda"! Annorlunda av den anledning att den aldrig var "normal" DÅ och därför aldrig kommer att bli det. Den skapade någon som i andras ögon "inte är som andra" och de har antagligen helt rätt. Jag är INTE som andra och det är OKEJ, men bättre bli det aldrig. Det kommer alltid att sätta frågetecken hos andra, fascineras, äckla, gillas eller hatas och ibland t.o.m älskas. Ofta frågar jag mej, vad är det DE har som jag saknar och varje gång slår det mig. Det är JAG SOM HAR! Jag har en massor av vad andra missat, sluppit, undvikigt, blundat för och även flytt ifrån. Jag saknar tentakeln som ger utslag vid känslan "annorlunda", "utanför ramarna" "provocerande" "gränslös" och klor som en tiger...något jag av ren överlevnad var tvungen att söka mig till. Något jag ibland önskar att jag slapp men förstått jag aldrig kommer undan. Utan mitt utanförskap vore jag ingen...så DET BLEV ANNORLUNDA och det är OKEJ!2012-01-18 @ 22:24:56 Permalink MITT LIV Kommentarer (0) Trackbacks ()


OM VI VAR LIKA FÖRLÅTANDE

Som ni alla säkert vet är jag en STOR vän av hunden och då framförallt våra "muskelhundar" Kamphunden, Staffen, Amstaffen, Pitbullen eller vad ni vill kalla den. För mig är den en individ som hela tiden förbryllar mig genom att vara SÅ FÖRLÅTANDE medan vi människor fortsätter och förkastar den, ljuga om den, SLÅR den och t.o.m DÖDAR den, med enda anledningen att den just är en MUSKELHUND. Med denna video ber jag er förstå att få hundar, om inte rent av den enda av alla hundraser som blivit så misshandlade skulle med sådan ödmjukhet låta människan få en chans att i huvudtaget komma i närheten av den. En muskelhunds vekhet gör den till ett stort offer i fel händer, men det är även just vekheten som senare ger den en ANDRA chans ...2012-01-16 @ 22:16:02 Permalink HUNDARNA Kommentarer (1) Trackbacks ()


DÅ ÄR DET 2012

Och jag har varit väldigt dålig på att skriva här, men ska försöka komma igång igen. Jag börjar med att lägga upp en länk till min lilla vän Bonnie BONNIE som har en liten blogg där hon delar med sig av sig själv sina djur och familj med massor av bilder som hon tar med sin nya kamera. Puss Bonnie, du är en fin tjej du!


2012-01-16 @ 20:11:15 Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0